(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Hrk hrk
Potřebné ingredience
1,5pol. mouku, 3,4cukr krupice, prášek do pečiva, 2vejce, 1,2oleje, 1,2mlíka, 2mandarínkové kompoty, 1plnotučná šlehačka, 1vanilkový pudink dr. oetker bez vaření, 1zakysaná smetana plnotučná, 1ztužovač šlehačky.
Postup přípravy
1,5 hrnku pol. mouky,3,4hrnku cukru krupice, necelí prášek do pečiva, 2 celá vejce, pul hrnku oleje a pul hrnku mléka. To vše smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péci. Krém - 2 mandarínkové kompoty malé i se šťávou, 1plnotučná šlehačka, 1vanilkový pudink dr. oetker bez vaření, 1 zakysaná smetana plnotučná, 1ztužovač šlehačky. To vše nalijeme do misi, zamícháme a nalijeme na upečenou buchtu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

dva.caparti
(upraveno)
7. 4. 2008, 20:45
Petruško, taky ho dělám a je to teda maximální bašta
zmizí během jediného dne




nahlásit

Petra.Ch
(upraveno)
5. 3. 2008, 18:35
Jsem moc ráda že Vám maminky buchta chutná. A určitě zkusím i s ananasem jak píše maminka Lucka. A bez ztužovače jsem to ještě nezkoušela. Evi určitě to máte dobře on ten krém není zas tak strašně hustý. Můžete dát i méně štávy z kompotu nebo jen ovoce. A bez ztužovače jsem to nezkoušela.

nahlásit

abc
(upraveno)
31. 1. 2008, 7:54


nahlásit

vladula
(upraveno)
30. 1. 2008, 14:05
Ten krém je vážně dobrý,mám rece.pt od kamarádky,ale bez kysané smetany.Vše se dá do misky s víčkem a zatřepe se stím a je hotovo,říkala,že je to 1-2-3 krém.S tou kysanou smetanou taky vyskouším.Je to fakt na všechno


nahlásit

Lukrato
(upraveno)
30. 1. 2008, 13:44
Hrkovku jsem podle Vašeho receptu už taky zkoušela a je V.Y.N.I.K.A.J.Í.C.Í !!!!! Zanedlouho mi kamarádka dala recept na hodně podobnou, ale vylepšenou ještě o ananas, to je teda taky bomba, přípravu jsem také nafotila, tak zkuste, budete-li chtít..... http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=7815&user=8216



nahlásit
hekina
(upraveno)
30. 1. 2008, 13:37
Tak jsem vaši buchtičku dělala už podruhé a nikdy nevydrží do druhého dne. Je to opravdu velká dobrota a super rychlovka.


nahlásit

ive.tka
(upraveno)
30. 1. 2008, 11:34
Můžu to udělat bez ztužovače šlehačky?
nahlásit

deena
(upraveno)
29. 1. 2008, 13:49
Petruš, buchtička už se chladí
. No nevydržela jsem
a hned ochutnala - je to lahoda
. Překvapilo mě, že jsem "zahrkala" sotva 3x a bylo hotovo
Ta bude chutnat určitě i našemu
. Díky za recept, Dana






nahlásit
begi
(upraveno)
20. 1. 2008, 13:48
Péťo včera jsem dělala dobrůdku a měla velký úspěch,myslela jsem ,že zbyde dceři na intr,tak to jsem se spletla
.děkuji za bezva recept a hlavně,že je opravdu HRK HRK



nahlásit

kebulka
(upraveno)
19. 1. 2008, 10:30
Peti dnes jsme tuto mňamku měli ke snídani a bylo to fakt dobrý,díky za recept,určitě brzy udělám znovu




nahlásit

Věrka a Anetka
(upraveno)
18. 11. 2007, 9:37
Péťo, včera jsem dělala tuhle úžasnou dobrůtku a všichni měli boule za ušima
Moc děkuju za bezvadný a rychlý receptík, určitě budeme "hrkavku" dělat častěji. Mějte se krásně Věra




nahlásit

delly
(upraveno)
18. 3. 2007, 19:09
Tak dneska jsem tento zákusek udělala a je to opravdu veliká dobrota!!!

nahlásit

Petra.Ch
(upraveno)
4. 3. 2007, 19:53
Věřte maminky že ta buchta je opravdu moc dobrá. Krém krásně ztuhne aniž by se to muselo předem vyšlehat. Je to taková kalorická bomba. Naše rodinka to má radši nežli nějaké dorty

nahlásit

Petula30
(upraveno)
25. 2. 2007, 9:30
Také dělám, je fakt moc dobrá. Jenom všechny ingredience na krém dám do misky s víkem a 1 minutu protřepávám. Ono to zhoustne. Je výborná i s ananasem.




nahlásit

Lukrato
(upraveno)
24. 2. 2007, 12:54
Neměla by se šlehajda se ztužovačem nejdřív vyšlehat? Když si to představím, musí to bejt hrozně řídký...




nahlásit

Lukrato
(upraveno)
24. 2. 2007, 19:42
@Lukrato
Tak právě mi tady povídá babča, že to zná a že je to prej strašně moc dobrý - ten puding bez vaření - to prý není neuvařený puding, ale přímo značka nějakého prášku ( jakoby instatní puding ). A když se to všechno prohrká, že je to moc dobrý - jen jednu nevýhodu to má, že je toho pokaždý málo.... Tak to asi vyzkouším...



nahlásit

phebe
(upraveno)
24. 2. 2007, 11:57
tak jsem asi nechápavá ale tohle všechno nalít na buchtu : Krém - 2 mandarínkové kompoty malé i se šťávou, 1plnotučná šlehačka, 1vanilkový pudink dr. oetker bez vaření, 1 zakysaná smetana plnotučná, 1ztužovač šlehačky. To vše nalijeme do misi, zamícháme a nalijeme na upečenou buchtu. fuj to by ale byl blivajs

nahlásit

PavluskaK
(upraveno)
19. 1. 2008, 12:04
@phebe
To byste se divila... a hlavně ten krém není na nalití, ale je krásně tuhý a výborný a nejen na buchtu, ale také do rolád, palačinek na poháry, já osobně ho hodně využívám ve své práci a zakáznice, vždycky nejdříve nevěřícně koukají a možná si myslí to, co Vy, pak většinou koukají s prominutím jako péro z gauče, že z těchto ingrediencí lze tak snadno a rychle, ani ne za minutu, udělat tak výborný krém... nakonec se jim dělají jen boule za ušima

nahlásit

kouzelnice
(upraveno)
24. 2. 2007, 23:08
@phebe
Chtěla bych reagovat na tento recept. Opravdu vše udělat jak paní výše popisuje. Není to blbost. Musí se ale v každém případě použít pouze! puding bez vaření (čokoládový nebo vanilkový) zn. Dr. Oetker. Nebojte se, je to prý moc dobré. Já sama to ještě nezkoušela, ale kolegyně v práci tuto buchtu dělají často a pak jsou naštvané, že dieta je v háji. Je to prý strašně jedlé, pořád ochutnávat....

nahlásit